Oplev de nyeste film på Viaplay

Viaplay tilbyder adgang til et uendeligt bibliotek af film og serier, så du altid har noget nyt og spændende at se. Uanset om du er til storslåede blockbustere, intime dramaer eller sjove komedier, finder du med garanti noget, der passer til din smag. Streamingtjenesten opdateres løbende med de nyeste udgivelser, så du altid har adgang til de hotteste titler. Derudover kan du dykke ned i et hav af klassikere og gengangere, der garanteret vil underholde dig i timevis.

Opdateret hver uge med de hotteste premierer

Viaplay opdaterer deres filmbibliotek hver uge med de nyeste og hotteste premierefilm. Så uanset om du er til actionfilm, dramaer eller komedier, kan du altid finde noget nyt og spændende at se. Få de nyeste film på Viaplay og hold dig opdateret med de seneste filmudgivelser.

Nyd film på farten med Viaplay-appen

Viaplay-appen giver dig mulighed for at nyde dine yndlingsfilm, hvor du end befinder dig. Download blot appen på din smartphone eller tablet, og du kan streame film og serier i høj kvalitet, uanset om du er hjemme på sofaen eller ude på farten. Appen er nem at bruge og giver dig adgang til et bredt udvalg af indhold, så du altid har noget at se. Hvis du søger efter gratis streaming muligheder, kan du tjekke vores udvalg af gratis streaming tjenester.

Personlige anbefalinger baseret på dine præferencer

Baseret på dine tidligere seervalg og genrepræferencer, anbefaler vi følgende nye film, som du med stor sandsynlighed vil nyde. For krimifans anbefaler vi den spændende skandinaviske thrillerserie ‘Blodets bånd’, der følger en efterforsker, der skal løse en række komplicerede mord. Hvis du foretrækker romantiske dramaer, kan vi anbefale den nyeste danske film ‘Kærlighed ved første blik’, som skildrer et følsomt møde mellem to mennesker. Og til dig, der elsker action, har vi den nyeste superheltfilm ‘Galaktisk Kamp’ i vente, hvor du kan se dine yndlingsheltes eventyr udfolde sig på storskærmen.

Mulighed for at downloade film til offline visning

Viaplay tilbyder dig muligheden for at downloade dine yndlingsfilm og -serier til offline visning. Dette betyder, at du kan se dine foretrukne indhold, selvom du ikke har adgang til internettet. Denne funktion er ideel, hvis du f.eks. skal rejse eller blot ønsker at nyde din film uden at skulle bekymre dig om dataforbruget. Når du har downloadet indholdet, kan du se det, når du har tid og lyst, uden at skulle streame det live.

Høj kvalitet og 4K-opløsning på udvalgte titler

Viaplay tilbyder et bredt udvalg af nyeste film i høj kvalitet og 4K-opløsning. Streamingplatformen investerer løbende i at sikre, at kunderne får den bedst mulige oplevelse, når de ser de nyeste blockbustere og kritikerroste film. Billedet og lyden er i topklasse, så du kan nyde filmene, som instruktørerne havde tænkt sig. Uanset om du ser på en større skærm eller din mobiltelefon, får du en filmoplevelse i særklasse.

Børnevenligt indhold med forældrekontrol

Viaplay tilbyder et bredt udvalg af børnevenligt indhold, der er nøje udvalgt til at være passende for hele familien. Forældrene kan nemt indstille forældrekontrol, så de kan være trygge ved, at deres børn kun har adgang til indhold, der er egnet til deres aldersgruppe. Tjenesten giver adgang til populære børnefilm, tegnefilm og serier, der er fyldt med sjove og lærerige oplevelser for de mindste seere.

Mulighed for at oprette flere profiler i husstanden

Viaplay giver dig mulighed for at oprette op til fem separate profiler i din husstand. Dette giver dig og din familie fleksibilitet til at tilpasse indholdet, anbefalinger og seerhistorik til jeres individuelle præferencer. Hver profil har sine egne indstillinger, så du kan være sikker på, at dine børns seerindhold er passende for deres alder. Denne funktion gør det nemt at dele din Viaplay-abonnement med resten af familien og sikrer, at alle får den bedste oplevelse.

Nem og intuitiv brugergrænseflade

Viaplay har udviklet en nem og intuitiv brugergrænseflade, der gør det let for brugere at navigere og finde de film, de ønsker at se. Platformen har en overskuelig menu, der giver hurtig adgang til de nyeste film, populære titler og personlige anbefalinger baseret på dine tidligere seevalg. Desuden er søgefunktionen brugervenlig og giver mulighed for at filtrere efter genre, skuespillere eller andre kriterier. Samlet set gør den intuitive grænseflade det nemt og behageligt at opleve de nyeste film på Viaplay.

Konkurrencedygtige abonnementspriser

Viaplay tilbyder konkurrencedygtige abonnementspriser, der gør det muligt for alle at nyde de nyeste film og tv-serier. Priserne starter fra kun 79 kr. om måneden, hvilket giver adgang til et stort udvalg af indhold. Sammenlignet med andre populære streamingtjenester, er Viaplays priser yderst attraktive. Derudover tilbyder Viaplay regelmæssige kampagner og tilbud, der gør det endnu mere overkommeligt at få adgang til kvalitetsunderholdning.