Vil du leve sundt? Så skal du finde den indre motivation

Vil du leve sundt? Så skal du finde den indre motivation

Har du fået mod på at leve sundere, men ved du stadig ikke rigtig, hvordan du skal gribe det an, er det først og fremmest meget vigtigt, at motivationen til at leve sundere kommer fra dig selv. Det skal komme indefra.

Det er hård at ændre på sine vaner

Til en start er det jo meget svært at ændre på sine vaner. Og det er især svært at skille sig af med de usunde vaner. Derfor er der også rigtig mange, der prøver at gøre noget ved deres usunde vaner, men som typisk falder i gang på gang igen, fordi de bare ikke kan få det til at fungere. Problemet i den forbindelse er ofte, at motivationen ikke er oprigtig og kommer indefra. For hvis den gør det, er det faktisk slet ikke noget problem at få sunde vaner til at vare ved.

Find dit WordPress webhotel her.

Måske slet ikke et spørgsmål om motivation

At leve sundere er måske slet ikke et spørgsmål og manglende motivation. Måske bliver det først rigtig nemt for dig, når du har truffet et afgørende valg, så det på den måde slet ikke bliver en mulighed for dig ikke at følge dine nye vaner. Skal du stadig diskutere med dig selv, om hvorvidt du skal købe en pose chips eller en pose gulerødder, er det dømt til at mislykkes. Har du truffet et valg, er der slet ikke nogen diskussion, og så bliver det meget nemmere for dig at følge valget om din nye og sunde livsstil.

Hvad vil du gerne ændre?

Inden du kan kaste dig ud i at leve sundere, skal du jo finde ud af med dig selv, hvad du gerne vil ændre. Skal du spise sundere? Stoppe med at ryge? Begynde at løbe? Der er mange forskellige muligheder. Men det skal komme helt indefra, hvis det skal have en chance for at vare ved. Har du bare en overfladisk lyst til at tabe dig, kan det godt være, at du smider et par kilo, men du får dem lige så hurtigt tilbage igen, hvis du ikke har truffet et bevidst valg om at ændre dig for altid.

Du har ikke brug for hjælp

Når det kommer til livsstilsændringer, har du ikke brug for hjælp udefra. Kan du finde ud af at træffe valget selv, behøver du ikke at bruge dine surt tjente penge på coaches, personlige trænere, madplaner, diæter, bøger fra sundhedsguruer eller hvad det nu kan være, rigtig mange mennesker køber dag ud og dag ind, i stedet for rent faktisk at gøre noget ved deres problemer. Det er jo nemmere at købe endnu en bog om at leve sundt, i stedet for rent faktisk at leve sundt.

Find de bedste produkter mod tæger her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.